Producten

Introductie
Vanuit onze industriële automatiseringsactiviteiten zijn we begin 2000 gestart met de ontwikkeling van LED-seinen (rood, groen en geel). Deze realisatie heeft de basis gelegd voor het toepassen van Led technologie voor signalering en verlichting. Onze toegevoegde waarde is het realiseren van het gewenste (vereiste) eindresultaat, gebaseerd op nieuwe, bestaande en beschikbare componenten, producten en systemen.

LED-seinen
De belangrijkste eigenschap van een sein, in algemene zin, dient de betrouwbaarheid te zijn. Voor toepassing in de scheepvaart worden additionele eisen m.b.t. weersinvloeden, vandalisme en levensduur aan de seinen gesteld.


Verlichting
Voor de uiteenlopende wensen m.b.t. velichting kan de LED een oplosssing of aanvulling betekenen. Denk hierbij aan levensduur, energieverbruik en mogelijkheden m.b.t. de kleur op "maat" (RGB).


Vervanging
Om de onderhoudskosten te verlagen, de betrouwbaarheid te verhogen en de implementatie kosten te beperken is een LED aspect ontwikkeld dat zoveel mogelijk in de bestaande armaturen geplaatst kan worden.


Presentatie
De LED is bij uitstek een produkt voor presentatie doeleinden. Door de samenbouw van individuele LED's, in combinatie met electronica, kan een zeer eigentijds object (presentatie/demo) gecreëerd worden.


Control
Als aanvulling op onze besturingsactiviteiten als system integrator hebben we een aantal (kleine) modulaire besturingscontrollers ontworpen voor en toegepast in projecten. Het betreft hier specifieke functies, die niet of moeizaam m.b.v. bestaande produkten waren te realiseren.


Modem
De uitvoering van een systeem integratie door het samenvoegen van een bestaande GSM-modem unit met een eigen aansluitprint met backup faciliteiten.